woensdag 4 april 2012

Live your dream

Zaterdagavond werden we in Utrecht blij verrast door onze vrienden uit Groningen en Amsterdam. Hoewel we een afspraak gemaakt hadden met de 'afdeling Groningen' bleek ook 'Amsterdam' tot onze verbazing en verrassing aan te schuiven in het onvolprezen Utrechtse restaurant Sparkling! Wat geweldig dat we elkaar op de valreep, want dat is het nu echt wel, nog konden zien en spreken.
Een onverwacht genoegen om vrienden die teruggaan tot de beginjaren middelbare school in Harlingen het moment van het aanstaande vertrek te kunnen delen.
Herinneringen ophalen, ideeën uitwisselen en toekomstverwachtingen uitspreken, het zijn misschien de gebruikelijke dingen die je doet wanneer je oude vrienden ontmoet, maar nu voelde dat toch anders. Nu zuig je het in je op en neem je het mee naar een omgeving waar je niet als vanzelfsprekend contact met elkaar zult hebben. Het belang van zulke vriendschappen dringt zich aan mij/ons op.

Het samenzijn en het heerlijke eten was voor ons een groot cadeau en de quote van een songtekst van een CD die we nog ontvangen, maakt het, zo toepasselijk, onvergetelijk: "don't dream of your life, but live your dream!"
Froukje en Herman, Arne & Swan, Takk for alt!
Er is nog veel meer te vertellen maar dat komt een volgende keer wel.
Vandaag heb ik het even gehad met inpakken, maar zij gaat mee!

1 opmerking:

  1. zingt "Ik zou je het liefst in een doosje willen doen..." (maar dan veel slechter en valser dan Donald Jones dat deed). Sterkte met pakken!
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen