donderdag 10 april 2014

Voorpaginanieuws!

Afgelopen maandag kwam de hoofdredacteur van de plaatselijke krant (nou ja, krant: het is een weekblad voor de hele gemeente Drangedal, en geen huis-aan-huisblad. Een abonnement is net zo duur als in Nederland een abonnement op het NRC...) om ons te interviewen en foto's te maken van de winkel annex keuken in wording. Middenin de rotzooi hebben we staan praten, af en toe onderbroken door Doekes onverminderde zaag- en timmerdrift. In de stralende zon. Koffie bij de hand natuurlijk.
Vandaag zijn we ineens voorpaginanieuws en zijn er 2 volledige pagina's gevuld met ons verhaal en onze plannen!

 
 
tekst is hier natuurlijk niet leesbaar, maar toch in het Noors dus wat zou het...
 
 
Het is zowaar een lyrisch artikel geworden, waar niets onwaars in staat en waar het enthousiasme van af spat! Nieuw leven in Henseid, waar, zo zei de redacteur, niemand komt, omdat er niets gebeurt...
Dat gaat veranderen dus, vanaf morgen. Vanmiddag reden er al af en toe auto's stapvoets voorbij, om te gluren in de oude winkelruiten. We worden nog wereldberoemd in Drangedal.
 
We hebben de hele dag hapjes gemaakt voor morgen: chocoladetaart, kaneelbolletjes, gemarineerde scampi's, prikkers met olijven, paprika, chorizo, kip etc., 2 grote pannen soep en nog veel meer. Moe nu!
Nog een paar uurtjes slapen en morgenochtend om 11.00 uur gaat de deur open....

We zien wel wat het wordt, maar spannend is het zeker.

3 opmerkingen:

  1. En dan is het zover! Vrijdag 11 april 2014, de opening. Van harte gefeliciteerd en veel succes. Het gaat vast lukken! Hartelijke groet uit Nederland van trouwe lezer Wil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit Aleid & Henk. En een spannende dag aangebroken vandaag. Veel succes en nog meer plezier. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het openingsweekend is inmiddels in volle gang, ik ben benieuwd hoe het is verlopen en ik hoop natuurlijk op voortgezet succes voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen