zaterdag 2 maart 2013

Kramer op schaatsenZoek de verschillen! Aangespoord door de successen van 'neef Sven' en ´dondersteen Ireen´ zijn we ook het ijs op gegaan in een poging hun soepele en krachtige bewegingen te evenaren. Laten we het er op houden dat het bij een poging is gebleven . Als het Noorse natuurijs nu een beetje had meegewerkt en het eerder sneeuwvrij was gemaakt, hadden we andere beelden kunnen tonen. Deze reddingsactie kwam helaas te laat....

Gelukkig hebben Sven en Ireen zich van hun beste kant laten zien en in Hamar de Nederlandse eer hoog gehouden, ook al had Sven in een baldadige bui z'n sponsormuts, mede op ons aangeven, ondersteboven opgezet. Deze meesterzet zullen we onthouden voor de promotie van ons nieuwe bedrijf! Solvik Mat, en dan de naam van een sponsor op z'n kop...
Wij hebben inmiddels afscheid moeten nemen van de auto die we vanuit de AS Idunns Mathus leasden. Zonder auto kun je in dit land bar weinig, dus noodgedwongen hebben we nu een eigen (tweedehands) auto, die we zowel voor privédoeleinden als voor ons nieuwe bedrijf gaan gebruiken. Niet precies een bestelauto, maar met een forse laadruimte die waarschijnlijk voorlopig voldoet.
 
 
Niet zeuren over het afscheid nemen van oude dingen.

Je moet het afscheid gewoon vieren.
Bye, bye ook, mooie kast ....Was je helemaal meeverhuisd naar Noorwegen, bleek je absoluut te misstaan in dit houten huis (je had helemaal gelijk, Benn!), was je te hoog om in de winkel nog handig te kunnen zijn. Heb je daar maanden op je kant gelegen - ben je uiteindelijk dankbare brandstof geworden voor het kampvuurtje dat buurman Olav nou eenmaal regelmatig wil maken.  

 
Zittend in de laadbak van de tractor in de laatste zonnestralen van vandaag (het was boven nul en de sneeuw begint hier en daar te smelten) hebben we samen het tragische einde van de eens zo mooie kast gevierd, en hebben we elkaar getroost met een zelfgebrouwen biertje. Elk eind maakt plaats voor een nieuwe begin, daar houden we het op.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten